Kärlek eller missbruk: vad är din ”diagnos”?

Enligt experter lider många människor av den så kallade ”kärleksberoende”, men de vet inte själva om det. Men att definiera en ”sjukdom” är lätt.

Read More

Silikonbröst: gillar han det?

”Du förstår ingenting”, säger N., ägaren av den 4: e storleken. – Män är inte upphetsade av intelligens, utan ett vackert stort bröst. Vad är skillnaden, dess egen eller silikon ”.

Read More

Trevliga små saker: 10 intressanta sextillbehör

Spetsband och sidenband är verkligen inte varma kläder, men de kan värma dig en höstkväll. Vi har valt 10 intima tillbehör som gör varje sexäventyr speciellt och natten hett.

Read More

Inte rättvist! En man kan inte leva utan hustru, men han älskar en annan

Att fångas i förräderi betyder inte att erkänna din skuld. Vissa representanter för det starkare könet är säkra på att äktenskapsbrott inte alls är ett förräderi, utan det specifika i livsförhållandena.

Read More

Från beteende till diet: 5 fiender till din sexualitet

Känner du dig riktigt feminin och önskvärd billiga potensmedel?

Read More

Gråt från hjärtat: ”Min man kallar mig kärleksfullt” fet ”

”I dessa ögonblick har jag faktiskt en överväldigande känsla av hat mot honom. Jag skulle vilja komma upp, ge ett rungande slag i ansiktet och lämna. ” Vår spaltist Lilya Belaya delar sitt smärtsamma äktenskap.

Read More

7 tips för dem som vill bli en erfaren sexpartner

Att bli skicklig i sängen behöver inte vara lika med antalet kärleksaffärer med Casanova. Det räcker att följa några enkla tips i ditt förhållande. Elena Bekman, en expert från SEKS.RF-utbildningscentret, berättade för redaktionen på Wday.ru.

Read More

Lita på men verifiera: hur man förstår att en man ljuger

Om du plågas av vaga tvivel om din mans eller pojkväns ärlighet, kommer kvinnans dag att berätta hur du kan se igenom ett fusk i vetenskapen.

Read More

Hur man diskuterar en penningfråga med en partner utan onödiga slagsmål

Familjebudget är ett ämne som kräver största uppmärksamhet och ömsesidig diskussion.

Read More

Hans komplimanger, som faktiskt är förolämpningar

De mest olyckliga fraserna för män.

Read More